Våra behandlingar

Se ett utbud av våra tjänster nedan. För fullständigt utbud, klicka här.

CRYO ALFA 

Cryo Alfa är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort godartade hudförändringar.

Cryo Alfa fryser bort hudförändringen snabbt, säkert och näst intill smärtfritt. Du kan direkt efter behandlingen uppleva en lätt svidande känsla och att det kliar och sticker lite. Det försvinner efter en stund. I vissa fall kan en vattenblåsa bildas som vanligtvis försvinner inom ett par timmar eller högst två dagar. Ibland bildas även en sårskorpa som kan sitta kvar upp till 10 dagar. Det behandlade området ska alltid smörjas in med solskydd för att förhindra pigmentering.


AVANCERAD HUDVÅRD 

Här erbjuds du professionell hudvård med resultatet i fokus. DMK hudvård omfattar en exklusiv serie enzymmaskbehandlingar som arbetar med hudens fundamentala funktioner. De är nyckeln till en optimalt fungerande frisk och ungdomlig hy. Enzymmaskerna behandlar solskadad och åldrad hy, acne, rosacea, känslig hy samt helt normal hy som behöver fräschas upp.


HÅRBORTTAGNING ALKALINE WASH

Om du lider av ansiktshår har vi lösningen för dig. Alkaline är ett alkaliskt pulver som blandas med renat vatten. Blandningen appliceras sedan på berörda områden och får verka i cirka 3–4 minuter. Huden, håret och delar av den underliggande follikeln mjukas då upp. Håret och döda hudceller kan sedan enkelt avlägsnas. Alkaline lämpar sig för finare, fjunigt hår och kan användas i hela ansiktet.


HAIRTALK

Hairtalk är tejpextensions som med sina unika tunna fästen sätts i håret på ett skonsamt sätt. Håret är av mycket hög kvalitet. Hairtalk kan användas till allt från att göra hårförlängning och hårförtjockning till utfyllnad och färgförändring.


KLIPPNING

När du bokar din klippning hos oss kan du räkna med att våra erfarna frisörer klipper dig så att det passar dig och ditt hår. Varför inte unna dig lite lyx i vardagen och boka in vår nya behandling Klippning Lyx 75 min? Då ingår, förutom klippning, inpackning och avslappnande huvudmassage som avslutas med varma handdukar.

Vi har även en egen liten salong för de minsta där de kan leka eller titta på TV när du tas om hand av våra frisörer.


FÄRG/SLINGOR OCH BALAYAGE 

Om du vill få en förändring, lite annan färg eller en uppfräschning så låt våra erfarna frisörer ta hand om dig. Hos oss kan du boka in olika hårfärgsbehandlingar som folieslingor, balayage, hairpainting, rootshadow, nyansering och ombre. Allt utförs efter dina önskemål.